| |
1 | Банкет менаџмент |
11 | Гастрономија 1 |
1 | Гастрономија 2 |
29 | Гастрономски менаџмент |
20 | Економика у хотелијерству |
24 | Изградња и опремање хотелских објеката |
3 | Иновативно предузетништво у угоститељству |
11 | Иновације у угоститељству |
12 | Информатика у хотелијерству |
1 | Креативна гастрономија |
1 | Међународни ланци у хотелијерству |
2 | Менаџмент људских ресурса |
1 | Менаџмент барова и казина |
3 | Менаџмент догађаја и анимација у хотелијерству |
8 | Менаџмент квалитета у хотелијерству |
2 | Менаџмент смештаја |
5 | Методика наставе стручних предмета |
1 | Методологија истраживачког рада |
19 | Националне гастрономије |
3 | Немачки језик 1 |
11 | Немачки језик 3 |
6 | Немачки језик 5 |
1 | Оперативни менаџмент у угоститељству |
2 | Основи гастрономије |
6 | Основи туризма |
1 | Основи хотелијерства |
34 | Персонални менаџмент у хотелијерству |
16 | Планирање менија |
12 | Посластичарство са пекарством 2 |
5 | Пословање рецепције и хотелског домаћинства |
2 | Пословна психологија у хотелијерству |
18 | Пословне комуникације |
8 | Пословни енглески језик 1 |
2 | Пословни енглески језик 2 |
19 | Пословни енглески језик 3 |
1 | Пословни енглески језик 4 |
1 | Пословни енглески језик 5 |
25 | Пословно право |
1 | Право ЕУ у хотелијерству |
3 | Предузетнички менаџмент у хотелијерству |
21 | Примењена гастрономска естетика |
1 | Промоција и продаја у угоститељству |
29 | Рачуноводство хотелских предузећа |
4 | Ресторатерски менаџмент |
4 | Руски језик 1 |
6 | Руски језик 3 |
2 | Руски језик 4 |
7 | Руски језик 5 |
1 | Санитарна заштита и безбедност у хотелијерству |
3 | Технологија хране и пића |
2 | Управљање приходима у угоститељству |
3 | Управљање сектором соба |
3 | Француски језик 1 |
4 | Француски језик 3 |
2 | Француски језик 4 |
3 | Хотелијерство 1 |
3 | Хотелски маркетинг |
8 | Хотелски менаџмент |