Распореди (предавања, вежбе, испити, колоквијуми...)

Резултати поправног колоквијума из Информатике

21.03.2019.

Погледајте резултате поправног колоквијума из предмета Информатика у хотелијерству.

Резултати писменог код Драгане Илић

19.03.2019.

Погледајте резултате писменог дела испита из предмета Пословни енглески језик 1 и 2.

Колоквијум из менаџмента квалитета

19.03.2019.

Први колоквијум из предмета Менаџмент квалитета у хотелијерству (за ресторатере и гастрономе) биће одржан у среду, 20.марта у 15:00 у сали 1.

Резултати испита из Технологије

19.03.2019.

Погледајте резултате испита из предмета Технологија хране и пића.

Испит из естетике

18.03.2019.

Студенти који су пријавили предмет Примењена гастрономска естетика у мартовском року потребно је да урађене приступне радове донесу предметним наставницима (Стојановић, Чавић) у време консултација, до следећих датума:
- КУВАРИ - до четвртка 21.03.2019.године
- ПОСЛАСТИЧАРИ - у понедељак 25.03.2019.године

Градиво из Основа хотелијерства

16.03.2019.

Материјали са одржаних предавања налазе се на овој страници.

Градиво из Менаџмента смештаја

16.03.2019.

Материјали са одржаних предавања налазе се на овој страници.

Резултати I колоквијума из Исхране

16.03.2019.

Погледајте резултате овде.

Први колоквијум из Менаџмента квалитета

16.03.2019.

Први колоквијум из предмета Менаџмент квалитета за гастрономе и ресторатере биће одржан у среду, 20. марта. Број група и термини полагања зависе од броја пријављених за колоквијум па ћемо детаље објавити у уторак.
На колоквијум имају право да изађу само студенти који су се пријавили путем интернета а линк за пријаву је овде.
Пријављивање је омогућено до 18. марта 2019. (до поноћи).
Ко не жели да изађе на колоквијум не треба да се пријави!.

Градиво из Информатике за хотелијере и ресторатере

16.03.2019.

Материјали са одржаних предавања налазе се на овој страници.

Први колоквијум из Исхране

12.03.2019.

Као што је и најављено, први колоквијум из предмета ИСХРАНА биће одржан у среду, 13. марта 2019. у амфитеатру.
На колоквијум имају право да изађу само студенти који су се пријавили путем интернета и који се налазе у списку за полагање. Због већег броја пријављених студената направљене су две групе па видите у којој сте и кад вам почиње колоквијум.

Градиво из Информатике за гастрономе

11.03.2019.

Ради лакше припреме поправног колоквијума и испита из предмета Информатика у хотелијерству погледајте страницу предмета за смер гастрономија на којој су расположиви сви материјали. Прочитајте из којих области су питања на испиту, кликом на следећи списак.

Колоквијум из Немачког 4

08.03.2019.

Колоквијум из предмета Немачки језик 4 одржаће се у уторак, 12. марта.
- Хотелијерима почиње у 08:00
- Гастрономима почиње у 08:30
- Ресторатерима почиње у 08:30

Колоквијум из Хотелијерства 2

07.03.2019.

Припремите се за колоквијум на коме ће бити нека од ових питања.
Колоквијум ће се одржати у четвртак, 28. марта у сали 7. Прва група је у 15:00 а друга у 16:00 часова.

Вежбе из Основа ресторатерства (хотелијери)

07.03.2019.

Распоред је за студенте којима вежбе почињу у понедељак, 11. марта. Детаље погледајте овде.

Резултати поправног колоквијума из Хотелијерства 1

06.03.2019.

Погледајте резултате овде.

Градиво из Посластичарства

05.03.2019.

Материјали са одржаних предавања из предмета Посластичарство са пекарством 1 налазе се на овој страници.

Први колоквијум из енглеског 2

05.03.2019.

Први колоквијум из предмета Пословни енглески језик 2 за студенте којима предаје проф. др Иван Милошевић биће одржан у сали 1, 12. марта (уторак) у 14:30 часова.

Први колоквијум из Исхране

05.03.2019.

Први колоквијум из предмета ИСХРАНА биће одржан у среду, 13. марта 2019. у амфитеатру.
На колоквијум имају право да изађу само студенти који су се пријавили путем интернета а линк за пријаву је овде.
Пријављивање је омогућено до 09. марта 2019. (до поноћи).
Ко не жели да изађе на колоквијум не треба да се пријави!.

Менаџмент квалитета за хотелијере

04.03.2019.

Погледајте упутство и расположиве теме за израду семинарског рада.
Припремите се за колоквијум на коме ће бити нека од ових питања.

О колоквијуму из Информатике за хотелијере и ресторатере

27.02.2019.

Нови термин колоквијума из предмета Информатика у хотелијерству, за студенте 2. године смерова ХОТЕЛИЈЕРСТВО И РЕСТОРАТЕРСТВО, је понедељак 22. април 2019. Колоквијум ће се одржати у амфитеатру, а накнадно ће бити објављена времена полагања по групама. Како бисмо могли да извршимо поделу у групе, сви студенти који желе да полажу колоквијум у овом термину треба да га пријаве електронским путем, преко сајта. Пријава колоквијума ће се вршити неколико дана пре колоквијума. Студенти ће о тачним датумима када ће моћи да пријаве колоквијум бити обавештени на настави и у оквиру обавештења на сајту Школе. Студенти који не пријаве колоквијум неће моћи да изађу на колоквијум у овом термину, већ у неком од термина поправних колоквијума, који се организују у сваком испитном року.

Колоквијум из Руског 2

24.02.2019.

Први колоквијум из предмета Руски језик 2 одржаће се у среу, 27. фебруара од 08:00 у амфитеатру.

Поправни колоквијум из Француског

18.02.2019.

Последњи поправни колоквијум из предмета Француски језик 1, Француски језик 3 и Француски језик 5 биће у среду 20. фебруара у 16:15. часова.

Гастрономски производи

17.02.2019.

Фасциклу са материјалима са предавањима можете да отворите на овом линку.

Креативна гастрономија

17.02.2019.

Фасциклу са материјалима са предавањима можете да отворите на овом линку.

Вежбе из Основа ресторатерства (хотелијери)

14.02.2019.

Распоред је за студенте којима вежбе почињу у понедељак, 18. фебруара. Детаље погледајте овде.

Поправни колоквијум из Хотелијерства 1

11.02.2019.

Погледајте списак студената који полажу поправни колоквијум из предмета Хотелијерство 1 у четвртак, 28.02.2019. у 15 сати у сали бр.7.

Вежбе из Основа Ресторатерства за ХОТЕЛИЈЕРЕ

11.02.2019.

Погледајте где сте распоређени за вежбе. Спискови су поређани по броју индекса:
- РС, ХБ и од ХС001 до ХС029 су овде (хотел М),
- од ХС030 до ХС087 су овде (хотел М) и
- од ХС088 до ХС141 су овде (хотел Фалкенштајнер).

ГРУПЕ за вежбе из Основа гастрономије

07.02.2019.

Погледајте у којој сте групии и који су датуми за вежбе ваше групе у одговарајућем списку за:
-Ресторатере
-Хотелијере
ВАЖНО:
Вежбе почињу од 11. фебруара!
Обавезно понесите униформу и санитарну књижицу.

ГРУПЕ за вежбе из Посластичарства 1

07.02.2019.

Погледајте у којој сте групи за вежбе, који су термини и код ког сте наставника.

ГРУПЕ за вежбе из Гастрономије 2

05.02.2019.

Погледајте у којој сте групи за вежбе, који су термини и код ког сте наставника.

Резултати испита из Организације

05.02.2019.

Погледајте резултате испита из предмета Организација рада у хотелијерству и термине за упис оцена.

Резултати испита из Економике

04.02.2019.

Погледајте резултате испита из предмета Економика у хотелијерству и термине за упис оцена.

Резултати испита из Хотелијерства 2

31.01.2019.

Погледајте резултате испита из предмета Хотелијерство 2.

Резултати испита из Рачуноводства

29.01.2019.

Погледајте резултате испита и термин за упис оцена из предмета Рачуноводство хотелских предузећа.

Резултати испита из Глобализације

29.01.2019.

Погледајте резултате испита и термин за упис оцена из предмета Глобализација у хотелијерству.

Резултати испита из Информатике

28.01.2019.

Погледајте резултате испита и термин за упис оцена из предмета Информатика у хотелијерству.
ВАЖНО: Моле се студенти који су у овом испитном року положили поправни колоквијум да дођу у термину консултација ради евидентирања тих поена у индекс (поени са колоквијума, као и све предиспитне обавезе, важе и у наредним испитним роковима).

Резултати завршног теста код проф. Драгане Илић

25.01.2019.

Погледајте резултате завршног теста из предмета Пословни енглески језик.

Резултати другог колоквијума из Права

23.01.2019.

Погледајте резултате другог колоквијума у овом документу.

Резултати колоквијума из Изградње

21.01.2019.

Погледајте резултате колоквијума из предмета Изградња и опремање хотелских објеката.

Резултати испита из Предузетништва

21.01.2019.

Погледајте резултате испита из предмета Предузетнички менаџмент у хотелијерству

Резултати колоквијума из Информатике

21.01.2019.

Погледајте резултате поправног колоквијума из предмета Информатика у хотелијерству.

Предиспитне обавезе код др Михаеле Лазовић

19.01.2019.

Погледајте остварене предиспитне обавезе за предмет Пословни енглески језик 1:
- Група 2
- Група 3
Остварене предиспитне обавезе за Пословни енглески језик 3 погледајте овде.

Резултате поправних колоквијума погледајте овде.

Промена групе за Пословни енглески језик

18.01.2019.

Неколико студената је поднело молбу за промену наставне групе за Пословни енглески језик 1 и 3. Погледајте одлуку коју је донело наставно-стручно веће.

Резултати испита код др Весне Вујасиновић

18.01.2019.

Погледајте резултате испита из предмета:
- Исхрана
- Технологија хране и пића

Резултати II колоквијума из рачуноводства

18.01.2019.

Погледајте резултате другог колоквијума из предмета Рачуноводство хотелских предузећа

Испит из Естетике

17.01.2019.

Студенти који су пријавили испит из предмета Примењена гастрономска естетика претходно морају да донесу приступне радове код предметних професора:
- Кувари, код Данијеле Стојановић до 25. јануара
- Посластичари код Слободана Чавића до 24. јануара
Радове донесите у време консултација поменутих наставника.

Резултати испита из Персоналног

17.01.2019.

Резултати испита из предмета Персонални менаџмент у хотелијерству:
Ћирковић Невена ХБ007/2016 - 15 бодова
Јовановић Урош ГС129/2015 - усмени
Малеш Вук ХС041/2015 - усмени

Усмени испит је 17.01.2019. у 12 сати у кабинету.

Резултати поправних колоквијума из Планирања менија

14.01.2019.

Погледајте резултате поправних колоквијума, као и нове материјале из предмета Планирање менија.

Резултати колоквијума из Организације

14.01.2019.

Погледајте резултате II колоквијума из предмета Организација рада у хотелијерству.
Увид у радове и упис бодова могу се обавити у четвртак, 24.01.2019.године од 11:15 до 12:15 часова.

Резултати колоквијума из посластичарства

14.01.2019.

Погледајте резултате колоквијума из предмета Посластичарство са пекарством 2.

Градиво за припрему испита из Руског 1

13.01.2019.

Упис оцена из предмета Руски језик 1 је у уторак, 15. јануара у 10 сати.
За оне који желе да освоје још бодова испит почиње истог дана у 12 сати. Увежбајте одговоре на испитна питања уз помоћ овог материјала.

Резултати колоквијума код др Ивана Милошевића

11.01.2019.

Погледајте резултате колоквијума из предмета:
- Пословни енглески језик 3 (Хотелијери)
- Пословни енглески језик 3 (Гастрономи)

Резултати III колоквијума из технологије

11.01.2019.

Погледајте резултате трећег колоквијума из предмета Технологија хране и пића.

Резултати поправног колоквијума из Француског језика

11.01.2019.

Погледајте резултате поправног колоквијума из предмета Француски језик 1, 3 и 5.

Резултати колоквијума из глобализације

06.01.2019.

Погледајте резултате оба колоквијума из предмета Глобализација у хотелијерству.

Колоквијум из Рачуноводства

10.01.2019.

Други колоквијум из предмета Рачуноводство хотелских предузећа одржаће се у петак, 11. јануара 2019. у амфитеатру по следећим групама:
- Ресторатери у 14:00
- Гастрономи у 14:00
- Хотелијери у 16:00
НАПОМЕНА: Могу да полажу само они који су ПОЛОЖИЛИ први колоквијум!

Колоквијум из Права

09.01.2019.

Други колоквијум из предмета Пословно право одржаће се у суботу, 12. јануара у амфитеатру по следећим групама:
Од 15:00 Студенти Гастрономије који се сами финансирају
Од 16:00 Студенти Хотелијерства који се сами финансирају
Од 17:00 Сви студенти који се финансирају из буџета и сви студенти Ресторатерства
Студенти су дужни да се придржавају наведеног распореда и да на колоквијум понесу индекс и оловку.

Погледајте резултате првог колоквијума у овом документу.

Примењена гастрономска естетика (кувари)

08.01.2019.

Студенти који су одрадили вежбе из предмета Примењена гастрономска естетика (кувари) у зимском семестру школске 2018/2019. године или раније, потребно је да се јаве предметном наставнику до 11.01.2019. године у термину консултација или имејлом (danijela.stojanovic@vhs.edu.rs), како би добили теме за семинарски (приступни) рад.
Овај рад је услов да би изашли на практичан део испита у овој школској години (која траје до 30.09.2019.).
ВАЖНО: Након 11. јануара теме неће бити додељиване!

Информатика

08.01.2019.

Ради лакше припреме поправног колоквијума и испита из предмета Информатика у хотелијерству погледајте страницу предмета на којој су расположиви сви материјали. Прочитајте из којих области су питања на испиту, кликом на следећи списак.

Резултати колоквијума код проф. Драгане Илић

06.01.2019.

Погледајте резултате колоквијума из предмета Пословни енглески језик 1 за гастрономе и ресторатере.

Потписи из Изградње и Права

08.01.2019.

Потписи из предмета Изградња и опремање хотелских објеката и Пословно право даваће се у суботу, 12. јануара 2019. у амфитеатру од 09:00 сати.

Колоквијум из Изградње

08.01.2019.

Колоквијум из предмета Изградња и опремање хотелских објеката одржаће се у петак, 11. јануара 2019. у амфитеатру по следећим групама:
- Хотелијери у 10:00 часова
- Гастриними у 10:45 часова
- Ресторатери у 10:45 часова

Колоквијуми код др Саше Машића

08.01.2019.

Завршни колоквијум из предмета Хотелски менаџмент одржаће се у петак, 11. јануара 2019. у 11:30 у амфитеатру

Завршни колоквијум из предмета Пословање рецепције и хотелског домаћинства одржаће се у петак, 11. јануара 2019. у 13:00 у амфитеатру

Трећи колоквијум из Технологије

22.12.2018.

Трећи колоквијум из предмета Технологија хране и пића биће одржан у среду, 9. јануара 2019. у амфитеатру. На колоквијум имају право да изађу само студенти који су се пријавили путем интернета.
Пријавило се 108 студената па су направљене две групе.
Погледајте у којој сте групи и у колико часова почиње колоквијум вашој групи.
Спискови су сложени азбучно по броју индекса.

Резултати II колоквијума из технологије

06.01.2019.

Погледајте резултате другог колоквијума из предмета Технологија хране и пића.

Резултати II колоквијума из француског

06.01.2019.

Погледајте резултате другог колоквијума из предмета:
- Француски језик 1
- Француски језик 3
- Француски језик 5

Испитна питања из посластичарства

05.01.2019.

Погледајте испитна питања за предмет Посластичарство са пекарством 2.

Испитна питања из естетике

05.01.2019.

Погледајте испитна питања за предмет Примењена гастрономска естетика (за област посластичарство са пекарством)

Колоквијум из посластичарства

05.01.2019.

Колоквијум из предмета Посластичарство са пекарством 2, одржаће се у четвртак 10.01.2019. у 11:15 у амфитеатру.

Питања за усмени испит код др Ивана Милошевића

05.01.2019.

Погледајте питања за усмени део испита из предмета:
- Пословни енглески језик 1
- Пословни енглески језик 2
- Пословни енглески језик 3
- Пословни енглески језик 4
- Пословни енглески језик 5

Резултати колоквијума код др Ивана Милошевића

05.01.2019.

Погледајте резултате колоквијума из предмета:
- Пословни енглески језик 1 (Хотелијери - 1. група)
- Пословни енглески језик 5

Колоквијуми код др Михаеле Лазовић

05.01.2019.

Колоквијум из Пословног енглеског језика код др Михеале Лазовић ће се одржати у уторак 08.01.2019. од 12 сати у сали 7.

Колоквијум из Организације

04.01.2019.

Други колоквијум из предмета Организација рада у хотелијерству одржаће се у четвртак, 10.01.2019.године у амфитеатру по следећим групама:
Хотелијери у 16:00 часова
Гастрономи и ресторатери у 16:40 часова.

Колоквијум из Немачког

03.01.2019.

Поправни колоквијум из предмета Немачки језик 1, Немачки језик 3 и Немачки језик 5 одржаће се у уторак, 8. јануара у 08:00 у амфитеатру.
НАПОМЕНА:
Потписи за Немачки језик ће бити дељени 8. и 9. јануара на предавањима.

Резултати колоквијума из Хотелијерства

02.01.2019.

Погледајте резултате другог колоквијума за предмет Хотелијерство 1.

Резултати колоквијума код др Андреја Стојановића

01.01.2019.

Погледајте резултате оба колоквијума за предмет:
- Руски језик 3 (Г и Р)
- Руски језик 5 (Г, Х и Р)

Колоквијуми код др Саше Машића

28.12.2018.

Други колоквијум из предмета Хотелски менаџмент одржаће се у петак, 4. јануара 2019. у 11:00 у амфитеатру

Други колоквијум из предмета Пословање рецепције и хотелског домаћинства одржаће се у петак, 4. јануара 2019. у 12:30 у амфитеатру

Резултати колоквијума из рачуноводства

28.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума за:
- Хотелијере
- Ресторатере
- Гастрономе.

Резултати колоквијума из Информатике

28.12.2018.

Погледајте резултате у овом документу.

Трећи колоквијум из Технологије НОВО!

28.12.2018.

Трећи колоквијум из предмета Технологија хране и пића биће одржан у среду, 09. јануара 2019. у амфитеатру од 14:20 часова .
Студенти који желе да полажу морају да се пријаве. Списак студената разврстаних у групе за полагагање ће бити накнадно објављен, кад се утврди коначан број пријављених.

Линк за пријаву колоквијума је овде.
ПАЖЊА: Приликом пријављивања изаберите предмет!
Пријављивање је омогућено од 28. децембра 2018. до 05. јануара 2019. (до поноћи).

Решења из Глобализације

26.12.2018.

Погледајте тачне одговоре за други колоквијум из предмета Глобализација у хотелијерству.

Оцене семинарских из Хотелијерства

26.12.2018.

Погледајте оцене семинарских радова из предмета Хотелијерство 1.

Градиво из Ресторатерског менаџмента

25.12.2018.

Погледајте страницу на којој су материјали из овог предмета.

Планирање менија

24.12.2018.

Погледајте резултате колоквијума у овом документу, као и нове материјале из предмета Планирање менија .

Семинарски их Хотелијерства

24.12.2018.

Сви студенти који желе усмено да презентирају послату писану верзију семинрског рада из предмета Хотелијерство 1, могу да се пријаве проф. Косар на е-маил 24. и 25. децембра.

Колоквијум из Информатике

24.12.2018.

И поред благовремених саопштења о колоквијуму из Информатике (предоченим на предавањима, вежбама, консултацијама и сајту школе) неки студенти нису испоштовали дат рок за пријаву. Све молбе за накнадну пријаву, уколико су основане, биће уважене уколико буду поднете до понедељка, 24. децембра до 14 часова.

Резултати испита из Предузетништва

24.12.2018.

Погледајте резултате испита из предмета Предузетнички менаџмент у хотелијерству.

Други колоквијум из Технологије

22.12.2018.

Други колоквијум из предмета Технологија хране и пића биће одржан у среду, 26. децембра 2018. у амфитеатру. На колоквијум имају право да изађу само студенти који су се пријавили путем интернета.
Пријавило се 127 студената па су направљене две групе.
Погледајте у којој сте групи и у колико часова почиње колоквијум вашој групи.
Спискови су сложени азбучно по броју ундекса.

Колоквијум из Информатике

21.12.2018.

Први колоквијум из предмета Информатика у хотелијерству биће одржан у уторак, 25. децембра 2018. у сали 7. На колоквијум имају право да изађу само студенти друге године гастрономије који су се пријавили путем интернета.
Пријавило се 100 студената па су направљене две групе. Групе се НЕ МОГУ мењати, те молимо студенте да дођу у термину своје групе.
Погледајте у којој сте групи и у колико часова почиње колоквијум вашој групи.

Додати су и нови материјали са предавања па погледајте.

Резултати колоквијума код др Михаеле Лазовић

20.12.2018.

Погледајте резултате у овом документу.

Резултати колоквијума из Анимације

18.12.2018.

Погледајте резултате колоквијума из предмета Менаџмент догађаја и анимација.

Колоквијум из Руског језика код проф. Василијевић

19.12.2018.

Други колоквијум из предмета Руски језик 1 одржаће се у среду 26. децембра у 9:00 у Амфитеатру. Материјал за припрему је овде.
Други колоквијум из предмета Руски језик 3 одржаће се у уторак 25. децембра у 9:00 у Сали 1. Материјали за припрему је овде.

Резултати испита из Исхране

18.12.2018.

Погледајте резултате испита из предмета Исхрана.

Колоквијум из немачког 5

15.12.2018.

Други колоквијум из предмета Немачки језик 5 одржаће се у уторак, 18. децембра од 08:30 у сали 2.

Други колоквијум из Технологије НОВО!

14.12.2018.

Други колоквијум из предмета Технологија хране и пића биће одржан у среду, 26. децембра 2018. у амфитеатру од 14:30 часова .
Студенти који желе да полажу морају да се пријаве а, ваљда је то јасно, они који не желе да изађу на колоквијум не треба да се пријаве. Списак студената разврстаних у групе за полагагање ће бити накнадно објављен, кад се утврди коначан број пријављених.

Линк за пријаву колоквијума је овде.
ПАЖЊА: Приликом пријављивања изаберите предмет!
Пријављивање је омогућено од 15. до 21. децембра 2018. (до поноћи).

Други колоквијум енглеског језика код проф. Ивана Милошевића

13.12.2018.

Други колоквијум из предмета:
- Пословни енглески језик 1 за хотелијере одржаће се у уторак, 25. децембра у 8:00 у сали 1.
- Пословни енглески језик 3 за хотелијере одржаће се у понедељак, 24. децембра у 18:00 у амфитеатру.
- Пословни енглески језик 3 за гастрономе одржаће се у понедељак, 24. децембра у 18:30 у амфитеатру.
- Пословни енглески језик 5 одржаће се у уторак, 25. децембра у 15:30 у сали 1.

Колоквијум из Информатике НОВО!

12.12.2018.

Kолоквијум из предмета Информатика у хотелијерству биће одржан у уторак, 25. децембра 2018. у сали 7 од 14:30 часова.
Студенти који желе да полажу морају да се пријаве, а они који не желе да изађу на колоквијум, логично, не треба да се пријаве. Могу се пријавити ИСКЉУЧИВО студенти друге године, смера гастрономија (односно студенти који су наставу из овог предмета слушали у овом семестру). Списак студената разврстаних у групе за полагагање, као и тачна времена полагања за сваку групу, биће накнадно објављени, кад се утврди коначан број пријављених.

Линк за пријаву колоквијума је овде.
Пријављивање је омогућемо до 19. децембра 2018. (до поноћи).

Резултати колоквијума из Организације

11.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Организација рада у хотелијерству.

Колоквијум из Права

11.12.2018.

Први колоквијум из предмета Пословно право одржаће се у петак, 14. децембра у амфитеатру по следећим групама:
Од 10:00 Студенти Гастрономије који се сами финансирају
Од 11:00 Студенти Хотелијерства који се сами финансирају
Од 12:00 Сви студенти који се финансирају из буџета и сви студенти Ресторатерства
Студенти су дужни да се придржавају наведеног распореда и да на колоквијум понесу индекс и оловку.

Резултати колоквијума из Комуникације

11.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Пословне комуникације.

Ресторатерски менаџмент

10.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Ресторатерски менаџмент и термин за увид у радове.
Погледајте и страницу на којој су материјали из овог предмета.

Резултати колоквијума из Технологије

07.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Технологија хране и пића и термин за увид у радове.

Вежбе из Националне гастрономије

02.12.2018.

Студенти друге године смера Гастрономија упуте за вежбе из предмета Националне гастрономије могу подићи у канцеларији за праксу у петак 07.12.2018. од 11:00 до 12:30 часова.

Градиво из Хотелијерства 1

06.12.2018.

Погледајте питања за колоквијум из предмета Хотелијерство 1 .

Градиво из Глобализације

06.12.2018.

Погледајте питања за колоквијум и термине семинарских из предмета Глобализација у хотелијерству .

Резултати колоквијума код др Ивана Милошевића

05.12.2018.

Хотелијери, погледајте резултате првог колоквијума из предмета:
- Пословни енглески језик 1
- Пословни енглески језик 3

Резултати колоквијума код проф. Драгане Илић

05.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Пословни енглески језик 1.

Колоквијум из Комуникације

04.12.2018.

Први колоквијум из предмета Пословна комуникација одржаће се у петак, 7. децембра у амфитеатру по следећим групама:
Од 09:00 Сви студенти који се финансирају из буџета и сви студенти Ресторатерства
Од 10:00 Студенти Хотелијерства који се сами финансирају
Од 11:00 Студенти Гастрономије који се сами финансирају

Колоквијум из Рачуноводства

03.12.2018.

Први колоквијум из предмета Рачуноводство хотелских предузећа одржаће се у среду, 5. децембра у амфитеатру по следећим групама:
Од 12 до 12:30 смер Ресторатери
Од 12:30 до 13 смер Хотелијери (код којих се индекс завршава с парним бројем)
Од 13 до 13:30 смер Хотелијери (непарни бројеви индекса)
Од 13:30 до 14 смер Гастрономи (са парним бројем индекса)
Од 14 до 14:30 смер Гастрономи (непарни број индекса)

Планирање менија

03.12.2018.

Погледајте и страницу са материјалима из предмета Планирање менија .

Резултати колоквијума из Глобализације

03.12.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Глобализација у хотелијерству.

Вежбе из Националне гастрономије

02.12.2018.

Студенти друге године смера Гастрономија упуте за вежбе из предмета Националне гастрономије могу подићи у следећим терминима:
- среда 05.12.2018. од 11:00 до 13:00 сати у сали 3
- петак 07.12.2018. од 12:00 до 13:30 сати у кабинету 7
Наставник вештина Данијела Стојановић

Колоквијум из Ресторатерског менаџмента

29.11.2018.

Први колоквијум из предмета Ресторатерски менаџмент одржаће се у петак, 7. децембра од 10 часова у сали 2.

Градиво из Ресторатерског менаџмента

29.11.2018.

Погледајте страницу на којој су материјали из предмета Ресторатерски менаџмент .

Колоквијуми из Организације рада

29.11.2018.

Први колоквијум из предмета Организација рада у хотелијерству одржаће се у четвртак, 6. децембра у 16:00 часова у амфитеатру.

Резултати колоквијума из Хотелијерства 1

29.11.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета Хотелијерство 1.

Резултати колоквијума код др Ивана Милошевића

28.11.2018.

Погледајте резултате првог колоквијума из предмета:
- Пословни енглески језик 3 (за гастрониоме)

Колоквијуми код др Михаеле Лазовић

27.11.2018.

Колоквијум из предмета Пословни енглески језик за студенте којима предаје проф. Михаела Лазовић одржаће се у среду, 5. децембра у 14:30 у амфитеатру.

Колоквијуми код др Саше Машића

27.11.2018.

Први колоквијум из предмета Хотелски менаџмент одржаће се у петак, 30. новембра у 11:00 у амфитеатру

Први колоквијум из предмета Пословање рецепције и хотелског домаћинства одржаће се у петак, 30. новембра у 12:30 у амфитеатру

Упис оцена код др Милене Вукић

26.11.2018.

Упис оцена из предмета Предузетнички Менаџмент и Промоција и продаја у хотелијерству је 26.11. у 11 часова у кабибету професора.
Погледајте резултате овде.

Колоквијум из Технологије

25.11.2018.

Први колоквијум из предмета Технологија хране и пића биће одржан у среду, 28. новембра 2018. у амфитеатру. На колоквијум имају право да изађу само студенти који су се пријавили путем интернета.
Пријавило се 154 студента па су направљене две групе.
Погледајте у којој сте групи и у колико часова почиње колоквијум вашој групи.
Спискови су сложени азбучно по броју ундекса.

Колоквијуми из Пословног енглеског језика код проф. Ивана Милошевића

21.11.2018.

Први колоквијум из Пословног енглеског језика 1 одржаће се у уторак, 27. новембра у 8:00 у сали 1.
Први колоквијум из Пословног енглеског језика 3 одржаће се у понедељак, 26. новембра у 18:00 у амфитеатру.
Први колоквијум из Пословног енглеског језика 3 за студенте Гастрономије одржаће се у среду, 28. новембра у 8:00 у амфитеатру.

Колоквијум из немачког 3

18.11.2018.

Први колоквијум из предмета Немачки језик 3 одржаће се у уторак, 20. новембра по овој сатници:
- Гастрономи у 08:00 часова
- Ресторатери у 08:00 часова
- Хотелијери у 08:30 часова.

Колоквијум из Технологије НОВО!

17.11.2018.

Први колоквијум из предмета Технологија хране и пића биће одржан у среду, 28. новембра 2018. у амфитеатру од 14:30 часова .
Студенти који желе да полажу морају да се пријаве а, ваљда је то јасно, они који не желе да изађу на колоквијум не треба да се пријаве. Списак студената разврстаних у групе за полагагање ће бити накнадно објављен, кад се утврди коначан број пријављених.

Линк за пријаву колоквијума је овде.
Пријављивање је омогућемо до 23. новембра 2018. (до поноћи).

Колоквијум из немачког 5

12.11.2018.

Први колоквијум из предмета Немачки језик 5 одржаће се у уторак, 13. новембра у 08:30 часова.

Колоквијум из немачког језика

03.11.2018.

Први колоквијум из предмета Немачки језик 1 одржаће се у среду, 7. новембра у амфитеатру по следећој сатници:
- Хотелијери у 08:00 часова
- Ресторатери у 08:30 часова
- Гастрономи у 08:30 часова

Резултати испита код проф. Милене Вукић

22.10.2018.

Погледајте резултате испита и термин за упис оцена за ОКТОБАР 2 у овом фајлу.

Почињу вежбе за пети семестар

19.10.2018.

Распоред вежби у петом семестру за студенте гастрономије:
- Примењена гастрономска естетика (пекари).
- Примењена гастрономска естетика (кувари).
- Посластичарство са пекарством 2.
Вежбе почињу од понедељка, 22. октобра.

Резултати поправног колоквијума из Информатике

19.10.2018.

Погледајте резултате у овом документу .

Резултати испита из Организације

19.10.2018.

Погледајте резултате из предмета Организација рада у хотелијерству и термин за упис оцена.

Примењена гастрономска естетика

16.10.2018.

Уводно предавање из предмета Примењена гастрономска естетика за све студенте 3 године смера Гастрономија, одржаће се у четвртак 18.10.2018. у 9 сати у сали 1. Присуство студената је обавезно због упознавања са наставним планом и програмом рада, као и организовања група за вежбе које су обавезне.

Посластичарство са пекарством 2

16.10.2018.

Уводно предавање из предмета Посластичарство са пекарством 2 за студенте 3 године смера Гастрономија који су изабрали овај предмет, одржаће се у четвртак 18.10.2018. у 10 сати у сали 1. Присуство студената је обавезно због упознавања са наставним планом и програмом рада, као и организовања група за вежбе које су обавезне.

Почињу вежбе из Гастрономије 1

10.10.2018.

Од четвртка, 11. октобра почињу вежбе за студенте гастрономије из предмета Гастрономија 1.
Вежбе се обављају у кабинету за гастрономију по следећем распореду.
Пронађите се на списку који је поређан по првој колони (индекс), проверите име и запамтите групу у коју сте разврстани. На другој страни су термини за сваку групу.
Први наступају студенти друге групе а вежбе им почињу у 8 часова.

ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ
 
. . . . . . . . .
© 2019 Висока хотелијерска школа струковних студија, Кнеза Вишеслава 70, 11030 Београд. Сва права задржана.