Т А К М И Ч Е Њ А

Погледајте успехе студената на такмичењима у последњих неколико година

DETROP (Солун, март 2017.)

25.03.2017.

На недавном, десетом по реду, Интернационалном кулинарском такмичењу југоисточне Европе Detrop одржаном у Солуну, као и ранијих година запажене резултате постигли су и студенти Високе хотелијерске школе струковних студија.
Током четири такмичарска дана, од 3. до 6, марта, халом су се ширили пријатни мириси разних специјалитета које су бројним посетиоцима приказали учесници из Србије, Црне Горе, Италије, Кине, Мексика, Тајланда, Грчке и Турске одмеривши своје вештине у различитим категоријама кулинарства.

У појединачној конкуренцији наступали су Александар Вујмиловић, Ђорђе Ђорђевић, Надица Асановић, Марко Комадина, Милица Ђукић, Милош Ћирић и Младен Пршић а за Тим школе такмичили су се Александар Вујмиловић, Милица Ђукић и Марко Комадина.
Ментори студентима су били професори Јордан Настановић и Данијела Стојановић.
У надметањима у 17 категорија, наши студенти су освојили бројне медаље и признања:
Младен Пршић: злато за јело од свињетине, бронза за пасту, мерит за рибу и мерит за рижото.
Милица Ђукић: бронза за ресторански десерт и мерит за најбољу школу године.
Милош Ћирић: бронза за рижото.
Надица Асановић: бронза за салату и мерит за јело од јагњећег меса.
Марко Комадина: сребро за салату, сребро за пасту и мерит за најбољу школу године.
Александар Вујмиловић: сребро за карвинг, бронза за јело од свињског меса, мерит за јело од рибе и мерит за најбољу школу године.

Висока Школа Ιεκ Αριδαιασ – Ιεκ Εδεσσασ из Грчке је понудила сарадњу нашој Школи кроз размену студената, како би упознали културу других људи, разменили нове технике припреме хране, рецепте и склопили нова пријатељства.

ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ

ХОТЕЛИЈЕРСТВО

ГАСТРОНОМИЈА

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ
 
. . . . . . . . .
© 2017 Висока хотелијерска школа струковних студија, Кнеза Вишеслава 70, 11030 Београд. Сва права задржана.